Miljoenennota 2021 in 30 minuten

Miljoenennota 2021 in 30 minuten

Naar aanleiding van Prinsjesdag, organiseerde Visser & Visser op 17 september jl. een Prinsjesdagjournaal met partner en fiscalist Harold van den Berge en verbinder Cees Vingerling. In een live-uitzending bespraken zij de belangrijkste aandachtspunten voor ondernemers uit de belastingplannen van het kabinet voor het komende jaar. De kijkers kregen een ontbijtje opgestuurd via de post, om de traditie van het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt in ere te houden.

Aanvullend stelde Visser & Visser een persoonlijke mail samen met daarin klantspecifieke adviezen. Voor het opstellen van het unieke klantprofiel is data vanuit verschillende bronnen gecombineerd, zoals financiële data, fiscale aangiften, de salarisadministratie en openbaar toegankelijke bronnen. Partner Erik Klop: “Voor het zesde jaar op rij versturen we deze mailing. Visser & Visser loopt voorop op het gebied van digitale dienstverlening. We hechten veel belang aan de inzet van data in de dienstverlening naar onze klanten, data is immers de toekomst. Het geeft ons de mogelijkheid om de algemene plannen die het kabinet presenteert door te vertalen naar de persoonlijke situatie van de ondernemer.” 

Kenmerkend voor Visser & Visser is het gebruikmaken van enerzijds de beschikbare data die aanwezig is en anderzijds een persoonlijke aanpak. De persoonlijke Prinsjesdagmailing is daar een mooi voorbeeld van. In deze special leest u meer over alle fiscale maatregelen die het kabinet in de Prinsjesdagstukken heeft aangekondigd.