Vingerling & Partners

Vingerling & Partners blinkt uit in verbinden. Wij maken voor u het verschil in het creëren van verbinding met key-personen. Wij geven advies en/of training op het terrein van inspiratie, visie, strategie en ondernemerschap. Tevens zijn wij zeer ervaren in het organiseren en presenteren van (inspiratie) bijeenkomsten, om voor u en uw relaties nieuwe ideeën op te doen, nieuwe contacten te leggen, bestaande relaties te verstevigen en zich voor de toekomst te versterken.

Missie & Visie

De toekomst moet worden gevonden in de samenwerking tussen ondernemers, overheid en het onderwijs. Samenbinding creëren en stabiliteit brengen tussen deze mensen. Dat is onze missie.

Vingerling & Partners maakt voor u het verschil in inspireren, adviseren en verbinden van ondernemers en bestuurders.

Cees Vingerling heeft een master degree op het gebied van ‘corporate education’ behaald. De Master of Management in Education (MME) is een academische opleiding voor leiderschap en management.
Cees Vingerling is de auteur van het boek ‘Inspiratie als drijfveer’. Het praktische ondernemersboek dat werd uitgegeven in 2015 is een bundeling van zijn ondernemerslessen en avonturen.
In 2011 ontving Cees Vingerling de Zilveren Contourium Penning. Een nationale prijs voor professionaliteit binnen het vakgebied ‘Sales’. De jury besloot de Zilveren Penning aan hem toe te kennen vanwege zijn loyaliteit, inzet en motivatie.