Portfolio Description

Van Dorp

Groen durven dromen èn doen!

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 19 vestigingen door heel Nederland.

Kennissessies

Vingerling & Partners heeft voor Van Dorp een kennissessie georganiseerd met als thema “Verduurzaming Onroerend Goed. Maar hoe?”
We organiseerden in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen op het RDM terrein in Rotterdam een waardevolle bijeenkomst. De bijeenkomst was gericht op medewerkers en ondernemers binnen een gemeentelijke instelling. Wie zich bezighoudt met het beheer van de gebouwde omgeving krijgt immers te maken met allerlei duurzaamheidscriteria. Maar wat is duurzaamheid nou eigenlijk en wat kunnen wij doen om onroerend goed ‘duurzaamheidsklaar’ te maken?
Daarover ging deze kennissessie.

Klantenbijeenkomst

Maak van je klanten fans. Dat wil ook Van Dorp. Voor het organiseren van een klantenbijeenkomst heeft Van Dorp de assistentie van Vingerling & Partners gevraagd. Bij Blijdorp Rotterdam organiseren wij een bijeenkomst waarbij we een interview verzorgen met pionierend ondernemer Henk Willem van Dorp, in gesprek gaan met Prof. Ad van Wijk en ervoor zorgen dat voor Van Dorp bestaande relaties worden verstevigd en nieuwe contacten worden opgedaan.

Over ‘Van Dorp’

Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 19 vestigingen door heel Nederland. Techniek is hun basis, maar de toegevoegde waarde zit in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Destijds is ondernemer Henk Willem van Dorp gestart met een traditioneel installatiebedrijf. Tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met vestigingen door heel Nederland en doen zij meer dan alleen installaties. Ondanks hun groei, hanteert Van Dorp nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo is Van Dorp nog steeds een familiebedrijf en hechten zij veel waarde aan duurzaam ondernemen. De slogan ‘met kennis en respect’ maakt dan ook niet voor niets onderdeel uit van hun beeldmerk.