Prinsjesdagontbijt Visser & Visser

Traditiegetrouw organiseerde Visser & Visser op 24 september 2019 het Prinsjesdagontbijt voor relaties en klanten. Tijdens een heerlijk ontbijt in het gastvrije Van der Valk hotel in Ridderkerk werden genodigden bijgepraat over de gevolgen van het Belastingplan 2020 voor ondernemingen. Tevens was er een inspiratiesessie over innovatie. Vingerling & Partners leidde deze gelegenheid in goede banen.

Zo’n 100 gasten namen plaats aan de feestelijk gedekte tafels met etagères vol verschillende belegde broodjes en croissantjes. Harold van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, benoemde de consequenties van de Miljoenennota  en Belastingplan 2020. Voor ondernemers zijn er wel een aantal aandachtspunten. Zo zal als gevolg van de komende wetswijzigingen de wijze van financieren in veel situaties moeten worden heroverwogen.

Moderator Cees Vingerling introduceerde het thema innovatie voor de inspiratiesessie. De aanwezige panelleden waren Arnoud Proos (wethouder innovatie bij de gemeente Barendrecht), Sander Ros (eigenaar van architectenbureau Roos-Ros), Jan Verwoerd (eigenaar 360 graden fabriek) en Wilco Schellevis (eigenaar van Growteq). Bij innovatie is het de kunst om voortdurend breed te kijken waar innovatie mogelijk is en steeds na te denken over de bestendigheid van het businessmodel. Innovatie is als een stip aan de horizon: de route dient zorgvuldig te zijn maar het is ook tien keer je neus stoten en vervolgens weer doorgaan om die punten te verbeteren. Het is belangrijk om niet met een idee te starten maar juist om een uitdaging het startpunt te laten zijn of om technologieën te bekijken die van betekenis kunnen zijn voor de organisatie. Stop met lineair denken en zet dit om naar circulair denken. Ieder vanuit zijn eigen perspectief en verantwoordelijkheid.

Website: https://www.visser-visser.nl/home

Lees het hele artikel via deze link.