Portfolio Description

Bedrijvenpark Kickersbloem 3

Een splinternieuw bedrijvenpark onder de rook van Rotterdam, waar volop ruimte is om te ondernemen.

Kickersbloem 3 is het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het bedrijventerrein ligt in Hellevoetsluis, vlakbij de A15; dit is de belangrijkste uitvalsweg richting Randstad en de overige snelwegen.

Congressen

Voor verschillende stakeholders, waaronder Kickersvoet, verzorgde Vingerling & Partners de moderatie van het Congres Voorne-Putten Futureproof.
De industrie en het havengebied zijn belangrijke sectoren voor de regio Voorne-Putten. Voor een toekomstbestendig Voorne-Putten zijn zeker ook andere sectoren zoals onderwijs, toerisme en recreatie van belang. Daarbij zijn er ook essentiële randvoorwaarden zoals bereikbaarheid en ontsluiting. Hierdoor hebben Port of BUSINESS samen met Delta Development Group, Gemeente Hellevoetsluis, Kickersbloem 3, Rabobank en WEA Accountants & Adviseurs op 15 oktober 2019 het congres Voorne-Putten Futureproof georganiseerd. Vingerling & Partners leidde de avond in goede banen.

Opening Braberse Brug

Vrijdagmiddag 13 december 2019 opende Burgemeester Aboutaleb samen met de Hellevoetse wethouder Aart-Jan Spoon de nieuwe Braberse Brug over het Kanaal door Voorne. Deze nieuwe brug, die de N494 met het bedrijventerrein verbindt, is een echte blikvanger. In het bijzijn van omwonenden en ondernemers werd deze verbinding met een druk op de knop door Burgemeester Aboutaleb en wethouder Spoon geopend. Aboutaleb was in zijn rol als voorzitter MRDH door het college van B&W Hellevoetsluis uitgenodigd voor deze openingshandeling. Vingerling & Partners verzorgde daarbij de moderatie en ging daarbij ook in gesprek met verschillende stakeholders.

Over ‘Kickersvoet’

Kickersbloem 3 is het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het bedrijventerrein ligt in Hellevoetsluis, vlakbij de A15; dit is de belangrijkste uitvalsweg richting Randstad en de overige snelwegen. De Rotterdamse haven, Maasvlakte 2, Botlek en Europoort-Rotterdam zijn binnen handbereik. 730.000 vierkante meter wacht op ondernemers met ambities. Ruim 52 hectare van die grond is direct uitgeefbaar voor het pand van uw dromen. Pak de ruimte die u verdient.

Nieuws van Kickersvoet

Inspirerend congres Voorne-Putten Futureproof


Waar staat Voorne-Putten, wat zijn de ontwikkelingen en wat moet er gebeuren om Voorne-Putten toekomstbestendig te maken? Vingerling & Partners verleende haar bijdrage aan dit congres:

Lees meer