Portfolio

Kickersvoet

Bedrijvenpark Kickersbloem 3 Een splinternieuw bedrijvenpark onder de rook van Rotterdam, waar volop ruimte is om te ondernemen. Kickersbloem 3 is het nieuwe bedrijvenpark van Voorne-Putten. Het bedrijventerrein ligt in Hellevoetsluis, vlakbij de A15; dit is de belangrijkste uitvalsweg richting Randstad en de overige snelwegen. Congressen Voor verschillende stakeholders, waaronder Kickersvoet, verzorgde Vingerling & Partners de moderatie van het Congres Voorne-Putten Futureproof.

Van Dorp

Groen durven dromen èn doen! Van Dorp is een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met 19 vestigingen door heel Nederland. Eerder heeft Vingerling & Partners voor Van Dorp een kennissessie georganiseerd met als thema “Verduurzaming Onroerend Goed. Maar hoe?” We organiseerden in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen op het RDM terrein in Rotterdam een waardevolle bijeenkomst. De bijeenkomst was gericht op medewerkers en ondernemers binnen een gemeentelijke instelling.

verkeersonderneming

De Verkeersonderneming

De Verkeersonderneming “Wij willen Rotterdam graag bereikbaar maken en houden.” De Verkeersonderneming is een publiek-private samenwerking van gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam Stakeholderstafels Hiertoe treffen bestuurders, ondernemerskoepels en werkgevers elkaar periodiek voor een informeel overleg. Daarbij worden strategische en tactische zaken